Logo Hink-Stap-Sprong
Foto
BlokjeDe praktijk
Lijn
Sanne

Hink-Stap-Sprong is in 2005 opgestart door Sanne Berkhout - de Jager.
Sanne is afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds die tijd is ze als ergotherapeut werkzaam geweest op veel verschillende werkplekken zoals: met als specialisatie kinderen van zeer diverse leeftijden, handicaps, stoornissen en ontwikkelingsniveau.

Sanne is dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

Naomi

Naomi heeft de opleiding ergotherapie met succes afgerond aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens en na de studie heeft zij ervaring opgedaan bij:
Zij behandelt kinderen die moeite hebben met hun schooltaken (bijv. schrijven, bewegingsonderwijs of knutselen), het vasthouden van hun concentratie/aandacht, het planmatig handelen, het aan en uitkleden of andere praktische vaardigheden. Het doel is altijd dat het kind naar tevredenheid en zo zelfstandig mogelijk kan spelen en leren.

Naomi is woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig.


Hink-Stap-Sprong hecht veel waarde aan samenwerking met andere disciplines. Indien het kind meerdere behandelaars heeft, zal er (in overleg met u) contact op worden genomen met school en andere behandelaars. Het is ook mogelijk dat ik zal voorstellen om eens samen met een fysiotherapeut of logopedist naar uw kind te kijken om optimaal resultaat te bereiken.

Hink-Stap-Sprong is aangesloten bij:
Hink-Stap-Sprong Kinderergotherapie  |  't Anker 5  |  3332 BP  Zwijndrecht  |  078-6121305  |  info@hink-stap-sprong.com